Your search results

AlphaCity

Novoizgrađeni kompleks na Zvezdari, u Živka Davidovića 81, jedan je od retkih u ovom delu Beograda koji funkcioniše kao mali grad sa svim pogodnostima koje su potrebne porodici i savremenim uslovima života.
Stambeni blok je zaokružena urbana celina sa sedam stambenih objekata I uređenim pristupnim saobraćajnicama. Pristup objektima je putem kodiranih kartica, dok je dvorišni prostor uređen I predstavlja mirnu oazu sa zelenilom I prostorom za decu.
Dva nivoa podzemih garaža u okviru kompleksa , koje se prodaju odvojeno od stanova, obezbeđuju dovoljan broj parking mesta za sve stanove. Iz stepenišnog jezgra svakog objekta se može doći do prvog i drugog nivoa podzemne garaže. U garažni prostor mogu da uđu samo vlasnici parking prostora.
U okviru kompleksa u prizemnom delu nalazi se i supermarket, a u blizini su i banke, pošta, apoteka, vrtići, Dom zdravlja I svi ostali sadržaji bez kojih je teško zamisliti kvalitetan život. Redovnim linijama javnog gradskog prevoza, Alpha City je povezan sa svim delovima grada.
Kupcima su na raspolaganju stanovi od 29 m2 do 50m2 i nešto veći od 55m2 do 86 m2. Svi stanovi su odmah useljivi, a zgrade uknjižene, što kupcima naših stanova omogućava brzo i lako uknjiženje nekretnine na svoje ime.
Uspostavljena je dobra i uspešna saradnja sa vodećim bankama koje pod najpovoljnijim uslovima odobravaju stambene kredite za kupovinu stana u kompleksu Alpha City.
Za život sa stilom.