Your search results

Krediti za kupovinu stanova Alpha City

Zajedno sa vama do useljenja.

Pravo je vreme da ostvarite svoje planove i snove o idealnom domu. Ukoliko kupujete prvi stan, želite manji da zamenite za veći, ili pak adaptirate postojeći i učinite ga funkcionalnijim, ili refinansirate stambeni kredit druge banke, na raspolaganju su vam stambeni krediti Banca Intesa s brojnim pogodnostima.

U Intesa Casa specijalizovanim centrima za stambene kredite na jednom mestu možete završiti sve poslove u vezi sa kreditom. Stručni i posvećeni savetnici, specijalizovani za stambene kredite, pružiće vam svu potrebnu pomoć prilikom odabira modela stambenog kredita i omogućiti vam da jednostavnije i efikasnije prođete kroz proces prikupljanja dokumentacije i odobrenja.

Kompletnu ponudu možete pogledati ovde

Da li vidite sebe u svom stanu?
… mi vas vidimo

Uz niže kamatne stope I 0% administrativnog troška za obradu kredita, lakše iskombinujte svoj stambeni kredit. Specijalna ponuda traje do 30. Septembra 2019. Godine.

Pogledajte naš  VODIČ ZA KUPOVINU STANA  i prođite kroz važne savete i korake koji će vam olakšati da i vi sebe vidite u svom novom stanu!

U svom stanu, vi birate kome otvarate vrata

Crédit Agricole banka Srbija je univerzalna banka, članica francuske bankarske grupe Crédit Agricole koja se zahvaljujući iskustvu od preko 125 godina pozicionirala kao jedna od vodećih banaka za rad sa stanovništvom u Evropi. Kao najbolja banka za poslove sa stanovništvom u Francuskoj, Crédit Agricole je vodeći finansijski partner ekonomije Francuske i ujedno jedna od najvećih banaka za poslove sa stanovništvom u Evropi. Grupa zapošljava 140.000 ljudi i uspešno zadovoljava potrebe 50 miliona klijenata širom sveta.

Pažljivo planirana ponuda proizvoda prilagođenih potrebama i zahtevima klijenata i usluge u skladu sa najvišim finansijskim standardima su ono što oko 260.000 klijenata dobija u 80 filijala Crédit Agricole banke širom Srbije. Posvećenost razvoju dugoročnog odnosa sa klijentima, njihovim finansijskim potrebama i zahtevima direktno se odrazila na poslovanje Crédit Agricole banke u Srbiji koja iz godine u godinu beleži sve bolje rezultate.

Rast broja klijenata, kao i nivoa depozita poverenih Crédit Agricole banci u Srbiji najbolje pokazuju stepen kredibiliteta i poverenja koji klijenti imaju u CAS. Ovakav trend dodatno potvrđuje jaku opredeljenost CA banke za dalji rast i razvoj na tržištu Srbije.Strateško opredeljenje Crédit Agricole banke Srbija je da pruži podršku lokalnoj ekonomiji, privredi i stanovništvu kroz specijalizovane proizvode, učešće u subvencijama države i specijalne kreditne linije. Na tom zadatku radi oko 900 bankarskih profesionalaca čiji je osnovni cilj dugoročna zaštita interesa klijenata i zadovoljenje svih njihovih finansijskih potreba – zbog toga je Crédit Agricole Banka razumnog izbora.

Više informacija o stambenim kreditima Credit Agricol banke

Brzo do stana u 5 koraka

Potreban vam je novi dom, veći životni prostor ili ne želite više da živite kao podstanar?
Uz stambeni kredit Komercijalne banke možete vrlo brzo da uživate u svom stanu!

Stambeni krediti i krediti za refinansiranje stambenih kredita osiguranih kod Nacionalne korporacije sa deviznom klauzulom. Krediti iz ovog programa odobravaju se za kupovinu, izgradnju, adaptaciju, rekonstrukciju, sanaciju i dogradnju-nadziđivanje stambenog objekta.

Povoljna kamatna stopa, fiksna rata u prve tri godine i grejs period koji nudi Komercijalna banka su prednosti koje čine ovaj kredit pravim izborom za sve one koji žele da postanu vlasnici stana.

Ponuda stambenih kredita sa deviznom klauzulom osiguranih kod NKOSK,
sa reprenzentativnim primerom

Kupujete nov dom? Preko ProCredit banke to je sigurno i lako.

Rok dospeća do 12 godina.
Fiksna kamata za stambene kredite do 10 godina.
Brz proces odobrenja kredita.
Finansiramo do 80% vrednosti imovine.
Bezbrižno planirajte dugoročno: pored promenljivih, nudimo i fiksne kamatne stope, tako da rizik kamatne stope može biti naš, a ne Vaš.

Više informacija o stambenim kreditima ProCredit banke